Rol

Young Professional

De zorg in Nederland staat voor een tijdperk van grote veranderingen en heeft het komende decennium experts nodig heeft op het gebied van planning en logistiek. Voor Young Professionals biedt de zorg aantrekkelijke carrièreperspectieven als tactisch planner, capaciteitsadviseur en capaciteitsmanager. Met het Traineeship Planning en Logistiek in de Zorg biedt Hello! Planner YP's de toegangspoort naar een aantrekkelijke loopbaan binnen een betekenisvolle sector.
Traineeship

Voor de Young Professional

Je bent HBO of WO afgestudeerd, hebt maximaal 5 jaar werkervaring, ambitieus, wilt impact maken in de zorg en je gelooft in een carrière op het gebied van planning en logistiek! Het Traineeship Planning en Logistiek in de Zorg van Hello! Planner brengt jouw carrière in een stroomversnelling.

Gevonden: 10 opleiding(en)

Wij denken graag met je mee! Ook voor praktische vragen kun je bij ons terecht via
Online afspraak maken

Specifiek voor de zorg

Wij zijn exclusief actief binnen de Nederlandse gezondheidszorg en hebben een marktaandeel van nagenoeg 100% binnen de Nederlandse ziekenhuizen.

Specialist met ervaring

Wij werken uitsluitend met een select aantal docenten met uitzonderlijke vakinhoudelijke expertise en diepgaande kennis van de Nederlandse gezondheidszorg.

Verschillende rollen en functies

Wij bieden opleidingen voor verschillende rollen en functies binnen de Nederlandse gezondheidszorg op het gebied van planning, capaciteits- en workforcemanagement.

Groot door klein te blijven

Wij zijn onderdeel van een krachtig ecosysteem van samenwerkende organisaties waarmee wij naast opleidingen tevens consultancy, planservices, data & software oplossingen, detachering, werving & selectie en assessments bieden.

Hello! Planner

Welke rol neem jij aan in de zorg van morgen?

Hello! Planner biedt jou de mogelijkheid om je persoonlijk en vakinhoudelijk verder te ontwikkelen op het gebied van planning, capaciteits- en workforcemanagement in de zorg. Eigentijdse opleidingen waarmee je impact hebt op de zorg van morgen en straks het verschil gaat maken. Wij kennen de zorg door en door, weten wat er speelt en spreken de taal. Dat maakt ons uniek.

Wat doen we nog meer?
cases

Jacqueline blikt terug op het traineeship

case

Jacqueline Beumers

Het traineeship is een goede eerste stap in mijn carrière geweest
Service voor de patiënt verbeteren was voor mij de reden om te starten met het Traineeship Planning en Logistiek in de Zorg. Vanuit mijn gastvrijheidsachtergrond was ik er van overtuigd dat het in ziekenhuis ook anders kan. Efficiënter, maar ook met betere service voor de patiënt. Dit is ook de essentie van zorglogistieke bedrijfsvoering, waar het gaat over het vinden van de juiste balans tussen het efficiënt gebruik van capaciteiten en het realiseren van het gewenste serviceniveau.
Tijdens het traineeship heb ik bijgedragen aan de oprichting van het planbureau van het Willem-Alexander Kinderziekenhuis in het LUMC.
Jacqueline Beumers,
Adviseur Capaciteitsmanagement & Spaarne Gasthuis
rollen

Welke rol neem jij aan in de zorg van morgen?

Het zijn uitdagende tijden in de zorg waarbij het thema planning, capaciteits- en workforcemanagement een grote rol speelt; nu en de komende jaren. Tegelijkertijd is het een vakgebied dat nog volop in ontwikkeling is. Met deze ontwikkeling ontstaan er nieuwe rollen en functies. Of je nou een planner bent, een capaciteitscoördinator, een adviseur ICM of een leidinggevende; Hello! Planner biedt jou de mogelijkheid om je persoonlijk en vakinhoudelijk verder te ontwikkelen op het gebied van planning, capaciteits- en workforcemanagement in de zorg.

Wat doen we nog meer?