Hello! Planner

Even voorstellen

Hello! Planner is opgericht door Bas Bos en Marcel de Jong. Bas en Marcel zijn hun hele loopbaan werkzaam op het gebied van planning, capaciteits- en workforcemanagement en hebben elkaar 22 jaar geleden ontmoet als collega’s bij een adviesbureau op het gebied van workforceplanning. In 2015 hebben zij samen Hello! Planner opgericht.

Experts en ondernemers met een passie voor de zorg
  • Passie voor de zorg
  • Vakinhoudelijke experts
  • Diepgaande kennis van de Nederlandse gezondheidszorg
  • Gericht op de praktijk en de toepassing
  • Innovators & veranderaars
Oprichter en directeur

Bas Bos

Bas heeft zich vanaf 1999 ontwikkeld tot een expert op het gebied van Advanced Planning & Scheduling (APS). Voordat Bas zich met Hello! Planner volledig is gaan richten op de zorg heeft hij veel ervaring opgedaan in het openbaar vervoer, de luchtvaart, de industrie en de transportsector. In Nederland en ook in het buitenland. In 2014 werd Bas associe bij HOTflo, op dat moment marktleider in Nederland op het gebied van capaciteitsmanagement in de zorg, en met Marcel de Jong als een van de oprichters. Vanaf dat moment is Bas zich volledig gaan richten op de zorg. In 2015 volgde samen met Marcel de Jong de oprichting van Hello! Planner.

Mede-oprichter

Marcel De Jong

Marcel heeft zich vanaf 2006 volledig gericht op de zorg en is door de jaren heen betrokken geweest bij de oprichting van verschillende ondernemingen waarmee hij naam heeft gemaakt binnen het vakgebied en de zorg. Met zijn jarenlange ervaring is hij één van de grondleggers van het hedendaagse capaciteits- en resourcemanagement in de Nederlandse gezondheidszorg.

Met beide benen

In de actuele problematiek binnen de zorg

Bas en Marcel zijn nauw betrokken bij de relevante netwerken op het vakgebied en de zorg, de Nederlandse Vereniging Ziekenhuizen (NVZ), verschillende HBO-instellingen en universiteiten en zijn vanaf het begin van de coronacrisis nauw betrokken geweest bij de landelijke COVID-coördinatie vanuit het LCPS.

Beiden staan met beide benen in de Nederlandse gezondheidszorg en zijn goed op de hoogte van de vraagstukken die er spelen op het gebied van planning, capaciteits- en workforcemanagement.

Dé opleider

In het vakgebied in Nederland

Met het eigentijdse opleidingsprogramma voor verschillende rollen en functies en het traineeship voor ambitieuze Young Professionals is Hello! Planner in 8 jaar tijd uitgegroeid tot dé opleider in het vakgebied in de zorg.

Hello! Planner is nagenoeg 100% markleider binnen de Nederlandse ziekenhuizen, speelt een steeds grotere rol binnen de Care sector en onderscheidt zich door haar praktijk- en toepassingsgerichte leermethoden, uitzonderlijke vakinhoudelijke expertise en diepgaande kennis van de Nederlandse gezondheidszorg.

Hello! Planner

Samen bouwen

Hello! Planner werkt nauw samen met toonaangevende spelers in de markt op het gebied van planning, capaciteits- en workforcemanagement waarmee we samen bouwen aan een toekomstbestendige zorg in Nederland.

Wij denken graag met je mee! Ook voor praktische vragen kun je bij ons terecht via

Online afspraak maken