Hello! Planner

Even voorstellen

Hello! Planner is in 2015 (mede) opgericht door Bas Bos, directeur van Hello! Planner.

Bas heeft meer dan 20 jaar (internationale) ervaring op het gebied van planning, capaciteits- en workforcemanagement. Hello! Planner heeft de ambitie om de leidende academie in Nederland te zijn op dit vakgebied binnen de zorg.

Expert en ondernemer met een passie voor de zorg
  • Ondernemer
  • Expert op het vakgebied
  • Passie voor de zorg
  • Gericht op de praktijk en de toepassing
Meer over ..

Bas

Voordat Bas zich met Hello! Planner volledig is gaan richten op de zorg heeft hij veel ervaring opgedaan in het openbaar vervoer, de luchtvaart, de transportsector, de industrie en binnen de semi-publieke sector. In Nederland en ook in het buitenland. Vanaf 2014 is de aandacht volledig op de zorg gericht, met in 2015 de oprichting van Hello! Planner.

Bas staat met beide benen in de Nederlandse gezondheidszorg en is goed op de hoogte van de vraagstukken die er spelen op het gebied van planning, capaciteits- en workforcemanagement. Vanaf het begin van de coronacrisis was Bas nauw betrokken bij de landelijke COVID-coördinatie vanuit het LCPS.

Bas is 51 jaar, vader van drie (jong) volwassen kinderen en woont in Utrecht.

Meer over ..

Hello! Planner

In 2015 begonnen met een opleiding voor opnameplanners is Hello! Planner in 10 jaar tijd uitgegroeid tot een volwassen academie actief in alle sectoren binnen de zorg.

Met meer dan 20 verschillende opleidingen op het gebied van planning, capaciteits- en workforcemanagement, variërend van dagprogramma’s tot een opleiding met een duur van 10 maanden, richt Hello! Planner zich niet alleen op planners maar op alle rollen binnen de zorgorganisatie die gericht zijn op of raakvlakken hebben met het vakgebied.

Naast open inschrijving biedt Hello! Planner ook maatwerkprogramma’s op locatie. Hello! Planner werkt uitsluitend met docenten met jarenlange ervaring in de zorg en het vakgebied.

Planning en capaciteitsmanagement

Is het thema binnen de zorg de komende jaren

De zorg staat voor enorme uitdagingen. De toegankelijkheid staat onder druk en het tekort aan personeel wordt steeds voelbaarder. Tegelijkertijd stijgen de kosten; de zorg dreigt onbetaalbaar te worden. Tel daar de hoge werkdruk, het ziekteverzuim en de naweeën van de coronapandemie bij op en het is duidelijk dat er iets moet veranderen.

Het kan ook echt anders. Veel oplossingen liggen binnen planning, capaciteits- en workforcemanagement, een vakgebied binnen de zorg dat zich steeds verder ontwikkelt en professioneler wordt. Dit is de komende tien jaar hét thema binnen de zorg.

Samen bouwen

Aan de toekomst van de zorg

Hello! Planner werkt nauw samen met onderwijsinstellingen (MBO/HBO/WO) en innovatieve en toonaangevende spelers op het gebied van consultancy, HRM en data & software. Samen bouwen we aan een toekomstbestendige zorg in Nederland.

Wij denken graag met je mee! Ook voor praktische vragen kun je bij ons terecht via

Online afspraak maken