Hello! Planner

De oprichters

Hello! Planner is in 2015 opgericht door Bas Bos & Marcel De Jong. Bas en Marcel kwamen elkaar 22 jaar geleden tegen als collega’s bij een adviesbureau op het gebied van workforceplanning. Na hun gezamenlijk vertrek bij het adviesbureau hebben zij tussen 2006 en 2015 binnen het vakgebied hun eigen weg ingeslagen, tot 2015 met de oprichting van Hello! Planner.

Experts en ondernemers met een passie voor de zorg
  • Passie voor de zorg
  • Vakinhoudelijke experts
  • Diepgaande kennis van de Nederlandse gezondheidszorg
  • Gericht op de praktijk en de toepassing
  • Innovators & veranderaars
Oprichter en directeur

Bas Bos

Bas heeft zich vanaf de start van de zijn loopbaan in 1999 ontwikkeld tot een expert op het gebied van workforcemanagement en Advanced Planning & Scheduling (APS). Na de eerste jaren vooral gericht te zijn op de semi-publieke sector en de industrie werd vanaf 2006 het openbaar vervoer en de luchtvaart het terrein waar Bas zich bezighield met complexe planningsvraagstukken, zowel in NL als het buitenland. In 2014 sloot Bas zich aan als associe bij HOTflo, op dat moment marktleider in Nederland op het gebied van capaciteitsmanagement in de zorg, en met Marcel de Jong als een van de oprichters. Vanaf dat moment is Bas zich volledig op de zorg gaan richten. In 2015 volgde samen met Marcel de Jong de oprichting van Hello! Planner.

Mede-oprichter

Marcel De Jong

Marcel heeft zich vanaf 2006 volledig gericht op de zorg en is door de jaren heen betrokken geweest bij de oprichting van verschillende ondernemingen waarmee hij naam heeft gemaakt als een van de grondleggers van het hedendaagse capaciteitsmanagement in de zorg in Nederland.

Met beide benen

In de actuele problematiek binnen de zorg

Bas & Marcel zijn nauw betrokken bij de relevante netwerken op het vakgebied en de zorg, de Nederlandse Vereniging Ziekenhuizen (NVZ), verschillende HBO instellingen en universiteiten en zijn vanaf het begin van de Corona crisis nauw betrokken geweest bij de landelijke COVID coördinatie vanuit het LCPS.

Beiden staan met beide benen in de Nederlandse gezondheidszorg en de vraagstukken die er spelen op het gebied van planning, capaciteits- em workforcemanagement.

De opleider

Op het vakgebied in Nederland

Met het eigentijdse opleidingsprogramma voor verschillende rollen & functies en een traineeshipprogramma voor ambitieuze Young Professionals  is Hello! Planner in 7 jaar tijd uitgegroeid tot de opleider op het vakgebied in de zorg

Hello! Planner is nagenoeg 100% markleider binnen de Nederlandse ziekenhuizen en onderscheidt zich door haar praktijk- en toepassingsgerichte leermethoden, uitzonderlijke vakinhoudelijke expertise en diepgaande kennis van de Nederlandse gezondheidszorg.

Hello! Planner

Samen bouwen

Hello! Planner werkt nauw samen met innovatieve ondernemingen op het gebied van planning, capaciteits- en workforcemanagement waarmee we samen bouwen aan de zorg in Nederland.

Wij denken graag met je mee! Ook voor praktische vragen kun je bij ons terecht via

Online afspraak maken