Rol

Capaciteitsadviseur

Als capaciteitsadviseur zie jij potentieel voor optimalisatie van de planning en zet je je tanden graag in uitdagende vraagstukken. Immers, de planning van de poli, de OK en in de kliniek kunnen niet los van elkaar gezien worden en vereist integrale capaciteitsbepaling van de zorgvraag, zorgaanbod en de personele inzet. Je vindt het leuk om met data problemen te ontrafelen en te vertalen naar concrete oplossingen waarmee je de planning en patiëntenzorg in jouw ziekenhuis op een hoger niveau brengt. De rol van capaciteitsadviseur is sterk in opkomst en zal zich de komende jaren ontwikkelen tot een niet meer weg te denken functie binnen de ziekenhuiszorg.
OPLEIDINGEN

Voor de capaciteitsadviseur

Hello! Planner biedt voor de capaciteitsadviseur verschillende opleidingen waarmee je impact hebt op de zorg van morgen en straks het verschil gaat maken. Wij kennen de zorg door en door, weten wat er speelt en spreken de taal. Dat maakt ons uniek.

De opleider op het vakgebied in de zorg

Gevonden: 9 opleiding(en)

Wij denken graag met je mee! Ook voor praktische vragen kun je bij ons terecht via
Online afspraak maken

Specifiek voor de zorg

Wij zijn exclusief actief binnen de Nederlandse gezondheidszorg en hebben een marktaandeel van nagenoeg 100% binnen de Nederlandse ziekenhuizen.

Specialist met ervaring

Wij werken uitsluitend met een select aantal docenten met uitzonderlijke vakinhoudelijke expertise en diepgaande kennis van de Nederlandse gezondheidszorg.

Verschillende rollen en functies

Wij bieden opleidingen voor verschillende rollen en functies binnen de Nederlandse gezondheidszorg op het gebied van planning, capaciteits- en workforcemanagement.

Groot door klein te blijven

Wij zijn onderdeel van een krachtig ecosysteem van samenwerkende organisaties waarmee wij naast opleidingen tevens consultancy, planservices, data & software oplossingen, detachering, werving & selectie en assessments bieden.

Hello! Planner

Welke rol neem jij aan in de zorg van morgen?

Hello! Planner biedt jou de mogelijkheid om je persoonlijk en vakinhoudelijk verder te ontwikkelen op het gebied van planning, capaciteits- en workforcemanagement in de zorg. Eigentijdse opleidingen waarmee je impact hebt op de zorg van morgen en straks het verschil gaat maken. Wij kennen de zorg door en door, weten wat er speelt en spreken de taal. Dat maakt ons uniek.

Wat doen we nog meer?
cases

Adviseur Capaciteits management en senior planner

case

Ilse Foks

Ilse begon met de studie Verpleegkunde, maar toen dit geen match bleek koos ze voor een bachelor Logistics Engineering aan de HvA.
Al van jongs af aan heb ik grote interesse gehad in de zorg maar wist ik niet goed welke functies allemaal bestonden. Behalve de zorg aan het bed. Ik was dan ook ontzettend blij dat ik het traineeship van Hello! Planner tegenkwam. Planning en logistiek in de zorg is een werkgebied waar nog ontzettend veel te ontwikkelen is en waar je echt impact kunt hebben op het zorgproces!
Het traineeship sloot super goed aan op mijn studie Logistics Engineering
Ilse Foks,
Adviseur Capaciteitsmanagement & Senior Planner & LUMC
rollen

Welke rol neem jij aan in de zorg van morgen?

Het zijn uitdagende tijden in de zorg waarbij het thema planning, capaciteits- en workforcemanagement een grote rol speelt; nu en de komende jaren. Tegelijkertijd is het een vakgebied dat nog volop in ontwikkeling is. Met deze ontwikkeling ontstaan er nieuwe rollen en functies. Of je nou een planner bent, een capaciteitscoördinator, een adviseur ICM of een leidinggevende; Hello! Planner biedt jou de mogelijkheid om je persoonlijk en vakinhoudelijk verder te ontwikkelen op het gebied van planning, capaciteits- en workforcemanagement in de zorg.

Wat doen we nog meer?