Rol

Adviseur Acute Zorg (ROAZ)

Als adviseur acute zorg van het ROAZ ondersteun je het regionale netwerk van de acute zorg. Het signaleren van capaciteitsproblemen in de regio en het aandragen van oplossingen is een belangrijk onderdeel van je taak. Dit vereist een goede kennis van planning, capaciteits- en workforcemanagement. In 2022 zijn de taken van het ROAZ verder uitgebreid waarmee de nadruk nog meer is komen te liggen op de in-, door- en uitstroom van de acute zorg.
OPLEIDING(EN)

Voor de Adviseur Acute Zorg (ROAZ)

UPCOMING:

Binnenkort komt Hello! Planner met een 3-daagse opleiding ‘Capaciteitsmanagement voor ROAZ adviseurs’.

Hello! Planner is de opleider op het vakgebied in Nederland

Gevonden: 1 opleiding(en)

Wij denken graag met je mee! Ook voor praktische vragen kun je bij ons terecht via
Online afspraak maken

Specifiek voor de zorg

Wij zijn exclusief actief binnen de Nederlandse gezondheidszorg en hebben een marktaandeel van nagenoeg 100% binnen de Nederlandse ziekenhuizen.

Specialist met ervaring

Wij werken uitsluitend met een select aantal docenten met uitzonderlijke vakinhoudelijke expertise en diepgaande kennis van de Nederlandse gezondheidszorg.

Verschillende rollen en functies

Wij bieden opleidingen voor verschillende rollen en functies binnen de Nederlandse gezondheidszorg op het gebied van planning, capaciteits- en workforcemanagement.

Groot door klein te blijven

Wij zijn onderdeel van een krachtig ecosysteem van samenwerkende organisaties waarmee wij naast opleidingen tevens consultancy, planservices, data & software oplossingen, detachering, werving & selectie en assessments bieden.

Hello! Planner

Welke rol neem jij aan in de zorg van morgen?

Hello! Planner biedt jou de mogelijkheid om je persoonlijk en vakinhoudelijk verder te ontwikkelen op het gebied van planning, capaciteits- en workforcemanagement in de zorg. Eigentijdse opleidingen waarmee je impact hebt op de zorg van morgen en straks het verschil gaat maken. Wij kennen de zorg door en door, weten wat er speelt en spreken de taal. Dat maakt ons uniek.

Wat doen we nog meer?
cases

Van student naar adviseur capaciteitsmanagement in het LUMC

case

Victor Molkenboer

Na mijn studie Logistiek & Economie aan de HvA ben ik in januari 2018 begonnen met het Traineeship Planning en Logistiek in de Zorg.
Ik heb voor het traineeship van Hello! Planner gekozen omdat ik mijn logistieke kennis graag in een maatschappelijke organisatie wilde gaan gebruiken. Het traineeship heb ik in januari 2019 afgerond en op dit moment ben ik werkzaam als Adviseur Capaciteitsmanagement bij het LUMC. Ik blik graag even terug!
Met het traineeship kon ik mijn logistieke kennis kwijt in een maatschappelijke organisatie
Viktor Molkenboer,
Adviseur Capaciteitsmanagement & LUMC
rollen

Welke rol neem jij aan in de zorg van morgen?

Het zijn uitdagende tijden in de zorg waarbij het thema planning, capaciteits- en workforcemanagement een grote rol speelt; nu en de komende jaren. Tegelijkertijd is het een vakgebied dat nog volop in ontwikkeling is. Met deze ontwikkeling ontstaan er nieuwe rollen en functies. Of je nou een planner bent, een capaciteitscoördinator, een adviseur ICM of een leidinggevende; Hello! Planner biedt jou de mogelijkheid om je persoonlijk en vakinhoudelijk verder te ontwikkelen op het gebied van planning, capaciteits- en workforcemanagement in de zorg.

Wat doen we nog meer?