Rol

Financial & Controller

De taken van de financial & business controller binnen de zorg is sterk aan het veranderen. Er vindt een duidelijke verschuiving plaats van registratie, controle en rapportage naar het ondersteunen van het management om 'in control' te zijn en te blijven. Planning, capaciteitsmanagement en workforcemanagement speelt hierin een belangrijke rol.
OPLEIDINGEN

voor de Business Controller

UPCOMING: Capaciteitsmanagement voor Business Controllers

Binnenkort biedt Hello! Planner een 3-daagse opleiding ‘Capaciteitsmanagement voor Business Controllers’ aan. Met dit programma biedt Hello! Planner een opleiding voor financials om kennis te maken met de algemene basisprincipes van integrale logistiek en specifiek capaciteitsmanagement in zorgorganisaties. Dit biedt inzicht in hoe capaciteitsmanagement de verkoop-, begrotings- en controlcyclus kan versterken. Dit inzicht wordt verkregen door inzicht in de relatie tussen DBC productie en capaciteit en door begrip van zorglogistieke principes.

UPCOMING: Informatiemanagement voor Capaciteitsmanagers en Financials

Binnenkort biedt Hello! Planner een 4-daagse opleiding ‘Informatiemanagement voor Capaciteitsmanagers en Financials’ aan. Een doelmatige en doeltreffende informatievoorziening is essentieel en één van de belangrijkste randvoorwaarden voor het succes van zorgorganisaties. De opleiding ‘Informatiemanagement voor Capaciteitsmanagers & Financials’ leert je om succesvol bij te dragen en leiding te geven aan het uitdagende traject van informatie­voorziening binnen jouw zorgorganisatie.

Hello! Planner is de opleider op het vakgebied in Nederland

Gevonden: 1 opleiding(en)

Wij denken graag met je mee! Ook voor praktische vragen kun je bij ons terecht via
Online afspraak maken

Specifiek voor de zorg

Wij zijn exclusief actief binnen de Nederlandse gezondheidszorg en hebben een marktaandeel van nagenoeg 100% binnen de Nederlandse ziekenhuizen.

Specialist met ervaring

Wij werken uitsluitend met een select aantal docenten met uitzonderlijke vakinhoudelijke expertise en diepgaande kennis van de Nederlandse gezondheidszorg.

Verschillende rollen en functies

Wij bieden opleidingen voor verschillende rollen en functies binnen de Nederlandse gezondheidszorg op het gebied van planning, capaciteits- en workforcemanagement.

Groot door klein te blijven

Wij zijn onderdeel van een krachtig ecosysteem van samenwerkende organisaties waarmee wij naast opleidingen tevens consultancy, planservices, data & software oplossingen, detachering, werving & selectie en assessments bieden.

Hello! Planner

Welke rol neem jij aan in de zorg van morgen?

Hello! Planner biedt jou de mogelijkheid om je persoonlijk en vakinhoudelijk verder te ontwikkelen op het gebied van planning, capaciteits- en workforcemanagement in de zorg. Eigentijdse opleidingen waarmee je impact hebt op de zorg van morgen en straks het verschil gaat maken. Wij kennen de zorg door en door, weten wat er speelt en spreken de taal. Dat maakt ons uniek.

Wat doen we nog meer?
cases

Jacqueline blikt terug op het traineeship en de jaren erna

case

Jacqueline Beumers

Ik zeg gewoon hoe ze een probleem het beste kunnen aanpakken, gebaseerd op cijfers en kennis
Na het Traineeship Planning en Logistiek in de Zorg van Hello! Planner en drie jaar werken in het Spaarne Gasthuis heb ik meer drive dan ooit om de zorg beter te maken. Mijn kennis over capaciteitsmanagement geeft me vertrouwen om met stakeholders in gesprek te gaan en duidelijk advies te geven.
Ik zeg gewoon hoe ze een probleem het beste kunnen aanpakken, gebaseerd op cijfers en kennis
Jacqueline Beumers,
Adviseur Integrale Capaciteitsmanagement & Spaarne Gasthuis
rollen

Welke rol neem jij aan in de zorg van morgen?

Het zijn uitdagende tijden in de zorg waarbij het thema planning, capaciteits- en workforcemanagement een grote rol speelt; nu en de komende jaren. Tegelijkertijd is het een vakgebied dat nog volop in ontwikkeling is. Met deze ontwikkeling ontstaan er nieuwe rollen en functies. Of je nou een planner bent, een capaciteitscoördinator, een adviseur ICM of een leidinggevende; Hello! Planner biedt jou de mogelijkheid om je persoonlijk en vakinhoudelijk verder te ontwikkelen op het gebied van planning, capaciteits- en workforcemanagement in de zorg.

Wat doen we nog meer?