Rol

Financial & Controller

De taken van de financial & business controller binnen de zorg is sterk aan het veranderen. Er vindt een duidelijke verschuiving plaats van registratie, controle en rapportage naar het ondersteunen van het management om 'in control' te zijn en te blijven. Planning, capaciteitsmanagement en workforcemanagement speelt hierin een belangrijke rol.
OPLEIDINGEN

voor de Business Controller

UPCOMING: Capaciteitsmanagement voor Business Controllers

Vanaf begin 2023 biedt Hello! Planner een 3-daagse opleiding ‘Capaciteitsmanagement voor Business Controllers’ aan. Met dit programma biedt Hello! Planner een opleiding voor financials om kennis te maken met de algemene basisprincipes van integrale logistiek en specifiek capaciteitsmanagement in zorgorganisaties. Dit biedt inzicht in hoe capaciteitsmanagement de verkoop-, begrotings- en controlcyclus kan versterken. Dit inzicht wordt verkregen door inzicht in de relatie tussen DBC productie en capaciteit en door begrip van zorglogistieke principes.

UPCOMING: Informatiemanagement voor Capaciteitsmanagers en Financials

Vanaf medio 2023 biedt Hello! Planner een 4-daagse opleiding ‘Informatiemanagement voor Capaciteitsmanagers en Financials’ aan. Een doelmatige en doeltreffende informatievoorziening is essentieel en één van de belangrijkste randvoorwaarden voor het succes van zorgorganisaties. De opleiding ‘Informatiemanagement voor Capaciteitsmanagers & Financials’ leert je om succesvol bij te dragen en leiding te geven aan het uitdagende traject van informatie­voorziening binnen jouw zorgorganisatie.

Hello! Planner is de opleider op het vakgebied in Nederland
Wij denken graag met je mee! Ook voor praktische vragen kun je bij ons terecht via
Online afspraak maken

Specifiek voor de zorg

Wij zijn exclusief actief binnen de Nederlandse gezondheidszorg en hebben een marktaandeel van nagenoeg 100% binnen de Nederlandse ziekenhuizen.

Specialist met ervaring

Wij werken uitsluitend met een select aantal docenten met uitzonderlijke vakinhoudelijke expertise en diepgaande kennis van de Nederlandse gezondheidszorg.

Verschillende rollen en functies

Wij bieden opleidingen voor verschillende rollen en functies binnen de Nederlandse gezondheidszorg op het gebied van planning, capaciteits- en workforcemanagement.

Groot door klein te blijven

Wij zijn onderdeel van een krachtig ecosysteem van samenwerkende organisaties waarmee wij naast opleidingen tevens consultancy, planservices, data & software oplossingen, detachering, werving & selectie en assessments bieden.

Hello! Planner

Welke rol neem jij aan in de zorg van morgen?

Hello! Planner biedt jou de mogelijkheid om je persoonlijk en vakinhoudelijk verder te ontwikkelen op het gebied van planning, capaciteits- en workforcemanagement in de zorg. Eigentijdse opleidingen waarmee je impact hebt op de zorg van morgen en straks het verschil gaat maken. Wij kennen de zorg door en door, weten wat er speelt en spreken de taal. Dat maakt ons uniek.

Wat doen we nog meer?
cases

Jacqueline blikt terug op het traineeship

case

Jacqueline Beumers

Het traineeship is een goede eerste stap in mijn carrière geweest
Service voor de patiënt verbeteren was voor mij de reden om te starten met het Traineeship Planning en Logistiek in de Zorg. Vanuit mijn gastvrijheidsachtergrond was ik er van overtuigd dat het in ziekenhuis ook anders kan. Efficiënter, maar ook met betere service voor de patiënt. Dit is ook de essentie van zorglogistieke bedrijfsvoering, waar het gaat over het vinden van de juiste balans tussen het efficiënt gebruik van capaciteiten en het realiseren van het gewenste serviceniveau.
Tijdens het traineeship heb ik bijgedragen aan de oprichting van het planbureau van het Willem-Alexander Kinderziekenhuis in het LUMC.
Jacqueline Beumers,
Adviseur Capaciteitsmanagement & Spaarne Gasthuis
rollen

Welke rol neem jij aan in de zorg van morgen?

Het zijn uitdagende tijden in de zorg waarbij het thema planning, capaciteits- en workforcemanagement een grote rol speelt; nu en de komende jaren. Tegelijkertijd is het een vakgebied dat nog volop in ontwikkeling is. Met deze ontwikkeling ontstaan er nieuwe rollen en functies. Of je nou een planner bent, een capaciteitscoördinator, een adviseur ICM of een leidinggevende; Hello! Planner biedt jou de mogelijkheid om je persoonlijk en vakinhoudelijk verder te ontwikkelen op het gebied van planning, capaciteits- en workforcemanagement in de zorg.

Wat doen we nog meer?