Rol

Tactisch planner

Tactisch planner is een nieuwe functie in ziekenhuizen. Steeds meer ziekenhuizen zijn bezig met strategisch plannen. Daarmee ontstaan er unieke kansen voor de tactisch planner. In de rol van tactisch planner maak je een tactisch plan. Je kijkt één tot twee kwartalen vooruit, volgt ontwikkelingen in productie, toegangs- en wachttijden en capaciteitsgebruik, volgt trends, maakt prognoses en stelt een toekomstbestendig plan op voor de toewijzing van capaciteit in het ziekenhuis. Je bent niet uitsluitend planner. Je bent een capaciteitsspecialist die analyseert, adviseert en zorgt dat het ziekenhuis verantwoorde tactische beslissingen kan nemen.
OPLEIDINGEN

Voor de Tactisch Planner

Uitgelicht

Hello! Planner biedt op basis van open inschrijving en in company de 4-daagse Vakopleiding Tactisch Planner aan. De enige opleiding in Nederland die zich volledig richt op de tactische planning vanuit integrale patiëntenstromen en het onderscheid maakt tussen capaciteit en resources.

Hello! Planner biedt eigentijdse opleidingen waarmee je impact hebt op de zorg van morgen en straks het verschil gaat maken. Wij kennen de zorg door en door, weten wat er speelt en spreken de taal. Dat maakt ons uniek.

Gevonden: 8 opleiding(en)

Wij denken graag met je mee! Ook voor praktische vragen kun je bij ons terecht via
Online afspraak maken

Specifiek voor de zorg

Wij zijn exclusief actief binnen de Nederlandse gezondheidszorg en hebben een marktaandeel van nagenoeg 100% binnen de Nederlandse ziekenhuizen.

Specialist met ervaring

Wij werken uitsluitend met een select aantal docenten met uitzonderlijke vakinhoudelijke expertise en diepgaande kennis van de Nederlandse gezondheidszorg.

Verschillende rollen en functies

Wij bieden opleidingen voor verschillende rollen en functies binnen de Nederlandse gezondheidszorg op het gebied van planning, capaciteits- en workforcemanagement.

Groot door klein te blijven

Wij zijn onderdeel van een krachtig ecosysteem van samenwerkende organisaties waarmee wij naast opleidingen tevens consultancy, planservices, data & software oplossingen, detachering, werving & selectie en assessments bieden.

Hello! Planner

Welke rol neem jij aan in de zorg van morgen?

Hello! Planner biedt jou de mogelijkheid om je persoonlijk en vakinhoudelijk verder te ontwikkelen op het gebied van planning, capaciteits- en workforcemanagement in de zorg. Eigentijdse opleidingen waarmee je impact hebt op de zorg van morgen en straks het verschil gaat maken. Wij kennen de zorg door en door, weten wat er speelt en spreken de taal. Dat maakt ons uniek.

Wat doen we nog meer?
cases

Tactisch Planner, een nieuwe rol

case

Tactisch plannen in het Slingeland Ziekenhuis

Wij zijn Karin en Chantal en toen wij begonnen als capaciteitsplanner hebben wij de Vakopleiding Opname-/OK-planning gedaan bij Hello! Planner. Om ons vervolgens verder te ontwikkelen op het gebied van capaciteitsplanning en meer vaardigheden te ontwikkelen hebben wij in juni 2021 de Vakopleiding Tactisch Planner gevolgd.
Vakopleiding Tactisch Planner
Karin & Chantal ,
Capaciteitsmanager & Slingeland ziekenhuis
rollen

Welke rol neem jij aan in de zorg van morgen?

Het zijn uitdagende tijden in de zorg waarbij het thema planning, capaciteits- en workforcemanagement een grote rol speelt; nu en de komende jaren. Tegelijkertijd is het een vakgebied dat nog volop in ontwikkeling is. Met deze ontwikkeling ontstaan er nieuwe rollen en functies. Of je nou een planner bent, een capaciteitscoördinator, een adviseur ICM of een leidinggevende; Hello! Planner biedt jou de mogelijkheid om je persoonlijk en vakinhoudelijk verder te ontwikkelen op het gebied van planning, capaciteits- en workforcemanagement in de zorg.

Wat doen we nog meer?