Rol

HR-functionaris

Als HR-functionaris zijn het spannende tijden. De vraag naar zorg stijgt en de krapte op de arbeidsmarkt is voelbaar. Hoe het personeel te binden en te boeien? Hoe een goede balans te vinden tussen werk en privé? En hoe de schaarse personele capaciteit optimaal in te zetten? Om de zorg van morgen te blijven organiseren is een andere kijk op de personeelsplanning en capaciteits- en workforcemanagement vereist.
TRAININGEN EN WORKSHOPS OP LOCATIE

voor de HR-functionaris

Hello! Planner verzorgd regelmatig trainingen en workshops  op locatie voor HR-functionarissen. Het zijn immers uitdagende tijden in de zorg! De vraag naar zorg zal de komende jaren alleen maar toenemen, de arbeidsmarkt is krap, de werkdruk hoog en de zorg dreigt onbetaalbaar te worden. De beschikbaarheid van voldoende personeel speelt hierin een centrale rol. Hoe gaan we zorgen voor voldoende personeel om de zorg te kunnen blijven leveren zoals we gewend zijn in Nederland? Hoe gaan we zorgen dat we niet alleen personeel krijgen, maar ook behouden? En hoe gaan we zorgen dat we het personeel dat we hebben ook goed benutten.

In onze trainingen en workshops voor HR-functionarissen krijgt u antwoorden op deze vragen en de uitdagingen waar u als HR-functionaris nu en in de toekomst voor staat.

Hello! Planner biedt eigentijdse opleidingen waarmee je impact hebt op de zorg van morgen en straks het verschil gaat maken. Wij kennen de zorg door en door, weten wat er speelt en spreken de taal. Dat maakt ons uniek.

Wij denken graag met je mee! Ook voor praktische vragen kun je bij ons terecht via
Online afspraak maken

Specifiek voor de zorg

Wij zijn exclusief actief binnen de Nederlandse gezondheidszorg en hebben een marktaandeel van nagenoeg 100% binnen de Nederlandse ziekenhuizen.

Specialist met ervaring

Wij werken uitsluitend met een select aantal docenten met uitzonderlijke vakinhoudelijke expertise en diepgaande kennis van de Nederlandse gezondheidszorg.

Verschillende rollen en functies

Wij bieden opleidingen voor verschillende rollen en functies binnen de Nederlandse gezondheidszorg op het gebied van planning, capaciteits- en workforcemanagement.

Groot door klein te blijven

Wij zijn onderdeel van een krachtig ecosysteem van samenwerkende organisaties waarmee wij naast opleidingen tevens consultancy, planservices, data & software oplossingen, detachering, werving & selectie en assessments bieden.

Hello! Planner

Welke rol neem jij aan in de zorg van morgen?

Hello! Planner biedt jou de mogelijkheid om je persoonlijk en vakinhoudelijk verder te ontwikkelen op het gebied van planning, capaciteits- en workforcemanagement in de zorg. Eigentijdse opleidingen waarmee je impact hebt op de zorg van morgen en straks het verschil gaat maken. Wij kennen de zorg door en door, weten wat er speelt en spreken de taal. Dat maakt ons uniek.

Wat doen we nog meer?
cases

Jacqueline blikt terug op het traineeship

case

Jacqueline Beumers

Het traineeship is een goede eerste stap in mijn carrière geweest
Service voor de patiënt verbeteren was voor mij de reden om te starten met het Traineeship Planning en Logistiek in de Zorg. Vanuit mijn gastvrijheidsachtergrond was ik er van overtuigd dat het in ziekenhuis ook anders kan. Efficiënter, maar ook met betere service voor de patiënt. Dit is ook de essentie van zorglogistieke bedrijfsvoering, waar het gaat over het vinden van de juiste balans tussen het efficiënt gebruik van capaciteiten en het realiseren van het gewenste serviceniveau.
Tijdens het traineeship heb ik bijgedragen aan de oprichting van het planbureau van het Willem-Alexander Kinderziekenhuis in het LUMC.
Jacqueline Beumers,
Adviseur Capaciteitsmanagement & Spaarne Gasthuis
rollen

Welke rol neem jij aan in de zorg van morgen?

Het zijn uitdagende tijden in de zorg waarbij het thema planning, capaciteits- en workforcemanagement een grote rol speelt; nu en de komende jaren. Tegelijkertijd is het een vakgebied dat nog volop in ontwikkeling is. Met deze ontwikkeling ontstaan er nieuwe rollen en functies. Of je nou een planner bent, een capaciteitscoördinator, een adviseur ICM of een leidinggevende; Hello! Planner biedt jou de mogelijkheid om je persoonlijk en vakinhoudelijk verder te ontwikkelen op het gebied van planning, capaciteits- en workforcemanagement in de zorg.

Wat doen we nog meer?