Rol

HR-functionaris

Voor HR-functionarissen zijn het spannende tijden. De vraag naar zorg stijgt en de krapte op de arbeidsmarkt is voelbaar. Hoe kun je het personeel binden en boeien? Hoe vind je een goede balans tussen werk en privé? En hoe zet je schaarse personele capaciteit optimaal in? Om de zorg van morgen te blijven organiseren, is een andere kijk op de personeelsplanning en capaciteits- en workforcemanagement vereist.
TRAININGEN EN WORKSHOPS OP LOCATIE

voor de HR-functionaris

Hello! Planner verzorgt regelmatig trainingen en workshops op locatie voor HR-functionarissen. Het zijn immers uitdagende tijden in de zorg! De vraag naar zorg zal de komende jaren alleen maar toenemen, de arbeidsmarkt is krap, de werkdruk hoog en de zorg dreigt onbetaalbaar te worden. De beschikbaarheid van voldoende personeel speelt hierin een centrale rol. Hoe gaan we zorgen voor voldoende personeel om de zorg te kunnen blijven leveren zoals we gewend zijn in Nederland? Hoe gaan we zorgen dat we niet alleen personeel krijgen, maar ook behouden? En hoe gaan we zorgen dat we het personeel dat we hebben ook goed benutten?

In onze trainingen en workshops voor HR-functionarissen krijgt u antwoorden op deze vragen en de uitdagingen waar u als HR-functionaris nu en in de toekomst voor staat.

Hello! Planner biedt eigentijdse opleidingen waarmee je impact hebt op de zorg van morgen en straks het verschil gaat maken. Wij kennen de zorg door en door, weten wat er speelt en spreken de taal. Dat maakt ons uniek.

Gevonden: 9 opleiding(en)

Wij denken graag met je mee! Ook voor praktische vragen kun je bij ons terecht via
Online afspraak maken

Specifiek voor de zorg

Wij zijn exclusief actief binnen de Nederlandse gezondheidszorg en hebben een marktaandeel van nagenoeg 100% binnen de Nederlandse ziekenhuizen.

Specialist met ervaring

Wij werken uitsluitend met een select aantal docenten met uitzonderlijke vakinhoudelijke expertise en diepgaande kennis van de Nederlandse gezondheidszorg.

Verschillende rollen en functies

Wij bieden opleidingen voor verschillende rollen en functies binnen de Nederlandse gezondheidszorg op het gebied van planning, capaciteits- en workforcemanagement.

Groot door klein te blijven

Wij zijn onderdeel van een krachtig ecosysteem van samenwerkende organisaties waarmee wij naast opleidingen tevens consultancy, planservices, data & software oplossingen, detachering, werving & selectie en assessments bieden.

Hello! Planner

Welke rol neem jij aan in de zorg van morgen?

Hello! Planner biedt jou de mogelijkheid om je persoonlijk en vakinhoudelijk verder te ontwikkelen op het gebied van planning, capaciteits- en workforcemanagement in de zorg. Eigentijdse opleidingen waarmee je impact hebt op de zorg van morgen en straks het verschil gaat maken. Wij kennen de zorg door en door, weten wat er speelt en spreken de taal. Dat maakt ons uniek.

Wat doen we nog meer?
cases

Jacqueline blikt terug op het traineeship en de jaren erna

case

Jacqueline Beumers

Ik zeg gewoon hoe ze een probleem het beste kunnen aanpakken, gebaseerd op cijfers en kennis
Na het Traineeship Planning en Logistiek in de Zorg van Hello! Planner en drie jaar werken in het Spaarne Gasthuis heb ik meer drive dan ooit om de zorg beter te maken. Mijn kennis over capaciteitsmanagement geeft me vertrouwen om met stakeholders in gesprek te gaan en duidelijk advies te geven.
Ik zeg gewoon hoe ze een probleem het beste kunnen aanpakken, gebaseerd op cijfers en kennis
Jacqueline Beumers,
Adviseur Integrale Capaciteitsmanagement & Spaarne Gasthuis
rollen

Welke rol neem jij aan in de zorg van morgen?

Het zijn uitdagende tijden in de zorg waarbij het thema planning, capaciteits- en workforcemanagement een grote rol speelt; nu en de komende jaren. Tegelijkertijd is het een vakgebied dat nog volop in ontwikkeling is. Met deze ontwikkeling ontstaan er nieuwe rollen en functies. Of je nou een planner bent, een capaciteitscoördinator, een adviseur ICM of een leidinggevende; Hello! Planner biedt jou de mogelijkheid om je persoonlijk en vakinhoudelijk verder te ontwikkelen op het gebied van planning, capaciteits- en workforcemanagement in de zorg.

Wat doen we nog meer?