Hello! Planner

Bouwen aan de toekomst van de zorg

Op onze locatie in Maarssen werken wij nauw samen met innovatieve ondernemingen die sterk zijn op hun eigen expertisegebied. Zo dragen we ons steentje bij aan de toekomstbestendigheid van de zorg.

Het zijn uitdagende tijden in de zorg. De vraag naar zorg zal de komende jaren sterk toenemen, de arbeidsmarkt is krap, de werkdruk hoog en de zorg dreigt onbetaalbaar te worden. Hoe gaan we de zorg voor morgen organiseren? Planning, capaciteits- en workforcemanagement is het thema voor het komende decennium in de zorg. En tegelijkertijd een vakgebied dat nog volop in ontwikkeling is.

Bouwen aan de toekomst van de zorg
  • Training & opleiding
  • Consultancy
  • Data & software solutions
  • Detachering, werving & selectie & assessments

 

Verschillende expertises op het gebied van planning, capaciteits- en workforcemanagement. 

Training & opleiding

De opleider op dit vakgebied in Nederland

Hello! Planner biedt eigentijdse opleidingen voor verschillende rollen en functies op het vakgebied planning, capaciteits- en workforcemanagement waarmee je impact hebt op de zorg van morgen en straks het verschil gaat maken.

Hello! Planner is de opleider op het vakgebied in de zorg

Consultancy

De expert op het vakgebied in de zorg

Naast training & opleiding ondersteund Hello! Planner zorgorganisaties bij verbeterprojecten en professionalisering op het gebied van planning,  capaciteits- en workforcemanagement.

Wij zijn de gesprekspartner op dit onderwerp voor het bestuur, het lijnmanagement en capaciteitsmanagers.

Naast training & opleiding als hoofdactiviteit biedt Hello! Planner tevens consultancy diensten. Informeer naar de mogelijkheden.

Data & software solutions

Bouwen aan een nieuwe generatie slimme oplossingen

Simbox biedt de nieuwe generatie data en software oplossingen voor capaciteitsmanagement in ziekenhuizen. Het flaggenschip  is de Patiënt Flow Manager: uniek en onmisbaar in ziekenhuizen om te anticiperen op de toekomst en de schaarse middelen te optimaliseren.

Simbox is een partner van Hello! Planner

Detachering, werving & selectie & assessments

Ervaren planners voor de zorg

Planners voor de Zorg heeft ervaren zorgplanners in dienst die beschikbaar zijn voor tijdelijke functies in de zorg.Op zoek naar een vaste planner? Wij helpen graag! Informeer naar de mogelijkheden.

Planners voor de Zorg biedt tevens ondersteuning bij de werving & selectie van vaste medewerkers en met ontwikkel- en selectieassessments.

Planners voor de Zorg combineert een groot netwerk met kennis van het vakgebied. Zo leveren wij continuïteit en kwaliteit in de planning én zorgen wij voor een goede match!

Planners voor de Zorg is een dochteronderneming van Hello! Planner.

Nieuws

Klaar voor morgen?