Rol

Operationele planner

Je bent die operationele planner die opnames in het ziekenhuis, behandelingen in de revalidatie of de inzet van personeel plant. En je bent op zoek naar vakinhoudelijke en professionele ontwikkeling. In onze visie is plannen een vak. Een boeiend vak dat volop in ontwikkeling is. Wil jij als planner straks het onderscheid maken? Met de opleidingen van Hello Planner ontwikkel jij je tot een vakprofessional. Wij leren je alles wat je nodig hebt om de functie op een hoger niveau uit te kunnen voeren. En zorgen dat je klaar bent voor een rol als planner van de toekomst.
OPLEIDINGEN

Voor de operationele planner

Hello! Planner heeft verschillende opleidingen voor patiënt- en personeelsplanners waarmee jij straks het verschil gaat maken! Onze opleidingen zijn op basis van de laatste inzichten met een goede balans tussen kennis, toepassing en interactie.

Tijdens de opleiding heb je toegang tot onze online leeromgeving met al het lesmateriaal en de oefeningen. Uiteraard zorgen wij op de dag zelf voor koffie en thee, een uitgebreide lunch en versnaperingen tussendoor. En voor een trainingslaptop tijdens de lesdagen.

Gevonden: 14 opleiding(en)

Wij denken graag met je mee! Ook voor praktische vragen kun je bij ons terecht via
Online afspraak maken

Specifiek voor de zorg

Wij zijn exclusief actief binnen de Nederlandse gezondheidszorg en hebben een marktaandeel van nagenoeg 100% binnen de Nederlandse ziekenhuizen.

Specialist met ervaring

Wij werken uitsluitend met een select aantal docenten met uitzonderlijke vakinhoudelijke expertise en diepgaande kennis van de Nederlandse gezondheidszorg.

Verschillende rollen en functies

Wij bieden opleidingen voor verschillende rollen en functies binnen de Nederlandse gezondheidszorg op het gebied van planning, capaciteits- en workforcemanagement.

Groot door klein te blijven

Wij zijn onderdeel van een krachtig ecosysteem van samenwerkende organisaties waarmee wij naast opleidingen tevens consultancy, planservices, data & software oplossingen, detachering, werving & selectie en assessments bieden.

Hello! Planner

Welke rol neem jij aan in de zorg van morgen?

Hello! Planner biedt jou de mogelijkheid om je persoonlijk en vakinhoudelijk verder te ontwikkelen op het gebied van planning, capaciteits- en workforcemanagement in de zorg. Eigentijdse opleidingen waarmee je impact hebt op de zorg van morgen en straks het verschil gaat maken. Wij kennen de zorg door en door, weten wat er speelt en spreken de taal. Dat maakt ons uniek.

Wat doen we nog meer?
cases

IC planner in covid-tijd

case

Jan Zeer

Voor de start van mijn werk als planner nam een van de teamleiders mij mee het 'cohort' op. Compleet met beschermende kleding, FFP2-mondkapje en duikbril liepen we over de afdeling en maakte ik kennis met een aantal verpleegkundigen. Een unieke en onvergetelijke kennismaking.
De zorg was voor mij een nieuwe en indrukwekkende werkomgeving.
Jan Zeer,
&
rollen

Welke rol neem jij aan in de zorg van morgen?

Het zijn uitdagende tijden in de zorg waarbij het thema planning, capaciteits- en workforcemanagement een grote rol speelt; nu en de komende jaren. Tegelijkertijd is het een vakgebied dat nog volop in ontwikkeling is. Met deze ontwikkeling ontstaan er nieuwe rollen en functies. Of je nou een planner bent, een capaciteitscoördinator, een adviseur ICM of een leidinggevende; Hello! Planner biedt jou de mogelijkheid om je persoonlijk en vakinhoudelijk verder te ontwikkelen op het gebied van planning, capaciteits- en workforcemanagement in de zorg.

Wat doen we nog meer?