Plannen is een vak

De zorg van morgen begint bij jou!

Wij bieden eigentijdse opleidingen voor verschillende rollen en functies op het gebied van planning, capaciteits- en workforcemanagement in de zorg. Ben je klaar om je vakinhoudelijk en persoonlijk verder te ontwikkelen en straks het verschil te gaan maken?

Naast onze opleidingen op basis van open inschrijving  verzorgen wij met regelmaat trainingen, opleidingen en workshops op maat op locatie van de zorgorganisatie. Zowel voor kleine als grotere groepen.

Wij zijn een expert op ons vakgebied met oog voor vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling, maar ook voor de verandering die nodig is om de zorg toekomst bestendig te maken. Wij kennen de zorg door en door, weten wat er speelt en spreken de taal. Dat maakt ons uniek.

De opleidingen van Hello! Planner geven echt inzicht en toepassing naar de praktijk. Dit betekent soms ook out-of-the box denken, bestaande patronen loslaten, denken in kansen en meer de logistieke kant van planning benaderen in plaats van vasthouden aan regels die van oudsher zijn bedacht

Annemijn Houwers | Manager Bureau Integrale Capaciteit

Slingeland Ziekenhuis

Hoe je met doelgericht plannen oplopende wachttijden op de poli kunt voorkomen

Wil jij als planner straks het onderscheid maken? Volg een opleiding bij Hello! Planner.

Cursisten in opleidingsruimte
Gevonden: 10 opleiding(en)