Rol

Capaciteitscoördinator

Als capaciteitscoördinator zorg jij er elke dag voor dat de zorg in goede banen wordt geleid en problemen in de capaciteit opgelost worden. Eigenlijk ben je de ‘verkeersleider’ van het ziekenhuis. ‘Verkeersleider’ zijn is een vak en zal zich de komende jaren sterk ontwikkelen naar een allround capaciteits- en zorgcoördinator. Iemand die vooruitblikt, tijdig knelpunten signaleert en eventuele problemen effectief oplost. Je houdt niet alleen je eigen ziekenhuis in de gaten, maar ook de keten en de regio.
OPLEIDINGEN

Voor de capaciteitscoördinator

Uitgelicht

Sinds 2021 bieden wij op basis van open inschrijving en in company de 2-daagse Vakopleiding Capaciteitscoördinator aan. De enige opleiding in Nederland die zich volledig richt op de dagelijkse coördinatie van de zorg.

Hello! Planner biedt eigentijdse opleidingen waarmee je impact hebt op de zorg van morgen en straks het verschil gaat maken. Wij kennen de zorg door en door, weten wat er speelt en spreken de taal. Dat maakt ons uniek.

Wij denken graag met je mee! Ook voor praktische vragen kun je bij ons terecht via
Online afspraak maken

Specifiek voor de zorg

Wij zijn exclusief actief binnen de Nederlandse gezondheidszorg en hebben een marktaandeel van nagenoeg 100% binnen de Nederlandse ziekenhuizen.

Specialist met ervaring

Wij werken uitsluitend met een select aantal docenten met uitzonderlijke vakinhoudelijke expertise en diepgaande kennis van de Nederlandse gezondheidszorg.

Verschillende rollen en functies

Wij bieden opleidingen voor verschillende rollen en functies binnen de Nederlandse gezondheidszorg op het gebied van planning, capaciteits- en workforcemanagement.

Groot door klein te blijven

Wij zijn onderdeel van een krachtig ecosysteem van samenwerkende organisaties waarmee wij naast opleidingen tevens consultancy, planservices, data & software oplossingen, detachering, werving & selectie en assessments bieden.

Hello! Planner

Welke rol neem jij aan in de zorg van morgen?

Hello! Planner biedt jou de mogelijkheid om je persoonlijk en vakinhoudelijk verder te ontwikkelen op het gebied van planning, capaciteits- en workforcemanagement in de zorg. Eigentijdse opleidingen waarmee je impact hebt op de zorg van morgen en straks het verschil gaat maken. Wij kennen de zorg door en door, weten wat er speelt en spreken de taal. Dat maakt ons uniek.

Wat doen we nog meer?
cases

Klinisch planner bij het Erasmus MC

case

Uiteindelijk draait het áltijd om de patient!

Het grote verband zien, de samenhang tussen verschillende onderdelen van een organisatie, wat gebeurt er aan de linkerkant van de organisatie als ik aan de rechterkant iets verander? Welke stappen worden er doorlopen en hoe kan dat zo efficiënt mogelijk? Hoe kunnen we hier berekeningen bij maken om dit te onderbouwen? Tijdens mijn master Supply Chain Management waren dat belangrijke concepten die mij enthousiast maakten.
Mijn naam is Milan Horstink. Na mijn studie Supply Chain Management in Tilburg ben ik begonnen met het Traineeship Planning en Logistiek in de Zorg. Na verschillende logistieke projecten gedaan te hebben heb ik in juni 2021 de definitieve overstap gemaakt naar het Erasmus MC waar als klinisch planner voor de opname- en OK planning.
Bij PostNL of Coolblue mis ik een ‘hoger doel’ waar mensen écht iets aan hebben
Milan Horstink,
Klinisch Planner & Erasmus MC
rollen

Welke rol neem jij aan in de zorg van morgen?

Het zijn uitdagende tijden in de zorg waarbij het thema planning, capaciteits- en workforcemanagement een grote rol speelt; nu en de komende jaren. Tegelijkertijd is het een vakgebied dat nog volop in ontwikkeling is. Met deze ontwikkeling ontstaan er nieuwe rollen en functies. Of je nou een planner bent, een capaciteitscoördinator, een adviseur ICM of een leidinggevende; Hello! Planner biedt jou de mogelijkheid om je persoonlijk en vakinhoudelijk verder te ontwikkelen op het gebied van planning, capaciteits- en workforcemanagement in de zorg.

Wat doen we nog meer?