Rol

Teamleider

Als teamleider heb je de hoofdrol in het teamproces. Je stuurt, schept voorwaarden, ruimt hindernissen uit de weg, creëert uitdagingen en stuurt bij als het nodig is. Tegelijkertijd draag je verantwoordelijkheid voor een goede zorgverlening en een efficiënte bedrijfsvoering. Een hele klus! We weten immers allemaal dat de zorg dynamisch is en niet alles is te voorspellen. Toch kunnen met een goede planning veel verstoringen voorkomen worden. Het realiseren van professionaliteit, rust en planmatigheid in de bedrijfsvoering is een belangrijke taak van de teamleider en dat zal met de veranderingen in de zorg de komende jaren alleen maar toenemen.
TRAININGEN, WORKSHOPS EN WEBINARS

Voor de teamleider

Op maat op uw locatie

Voor teamleiders en leidinggevenden verzorgen wij regelmatig trainingen, opleidingen en workshops op locatie. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Het zorglandschap verandert in hoog tempo en stelt nieuwe eisen aan zowel de bedrijfsvoering als de rol van het management in zorgorganisaties. In het streven naar verantwoorde en veilige zorg en een betrouwbare dienstverlening aan cliënten en patiënten, komt er steeds meer nadruk te liggen op een gepast en doelmatig gebruik van capaciteit. De capaciteit in zorgorganisaties is gelimiteerd en het vereist kennis van planning, capaciteits- en workforcemanagement om met de beschikbare mensen- en middelencapaciteit tot het beste resultaat te komen en de kwaliteit van de zorg ook naar de toekomst toe voldoende te kunnen borgen.

Hello! Planner is de opleider op het vakgebied in Nederland.

Gevonden: 17 opleiding(en)

Wij denken graag met je mee! Ook voor praktische vragen kun je bij ons terecht via
Online afspraak maken

Specifiek voor de zorg

Wij zijn exclusief actief binnen de Nederlandse gezondheidszorg en hebben een marktaandeel van nagenoeg 100% binnen de Nederlandse ziekenhuizen.

Specialist met ervaring

Wij werken uitsluitend met een select aantal docenten met uitzonderlijke vakinhoudelijke expertise en diepgaande kennis van de Nederlandse gezondheidszorg.

Verschillende rollen en functies

Wij bieden opleidingen voor verschillende rollen en functies binnen de Nederlandse gezondheidszorg op het gebied van planning, capaciteits- en workforcemanagement.

Groot door klein te blijven

Wij zijn onderdeel van een krachtig ecosysteem van samenwerkende organisaties waarmee wij naast opleidingen tevens consultancy, planservices, data & software oplossingen, detachering, werving & selectie en assessments bieden.

Hello! Planner

Welke rol neem jij aan in de zorg van morgen?

Hello! Planner biedt jou de mogelijkheid om je persoonlijk en vakinhoudelijk verder te ontwikkelen op het gebied van planning, capaciteits- en workforcemanagement in de zorg. Eigentijdse opleidingen waarmee je impact hebt op de zorg van morgen en straks het verschil gaat maken. Wij kennen de zorg door en door, weten wat er speelt en spreken de taal. Dat maakt ons uniek.

Wat doen we nog meer?
cases

Het is ontzettend waardevol om naast het opleidingsprogramma in het operationele planningsproces te werken

case

Ilse Prins

Het traineeship leert je hoe een ziekenhuisorganisatie in elkaar zit en je krijgt kennis mee waar je in de rest van je carrière altijd profijt van zult hebben.
Sinds 2021 werk ik als Adviseur Integraal Capaciteitsmanagement bij het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis. Mijn loopbaan is begonnen met het Traineeship Planning en Logistiek in de Zorg bij Hello! Planner.
Omdat het vakgebied van planning en logistiek in de zorg zo in ontwikkeling is, blijft mijn baan uitdagend
Ilse Prins,
Adviseur Integraal Capaciteitsmanagement & Canisius Wilhelmina Ziekenhuis
rollen

Welke rol neem jij aan in de zorg van morgen?

Het zijn uitdagende tijden in de zorg waarbij het thema planning, capaciteits- en workforcemanagement een grote rol speelt; nu en de komende jaren. Tegelijkertijd is het een vakgebied dat nog volop in ontwikkeling is. Met deze ontwikkeling ontstaan er nieuwe rollen en functies. Of je nou een planner bent, een capaciteitscoördinator, een adviseur ICM of een leidinggevende; Hello! Planner biedt jou de mogelijkheid om je persoonlijk en vakinhoudelijk verder te ontwikkelen op het gebied van planning, capaciteits- en workforcemanagement in de zorg.

Wat doen we nog meer?