Rol

Leidinggevende

Effectieve planning, capaciteits- en workforcemanagement is van fundamenteel belang om als zorgorganisatie planmatig te presteren, onnodige operationele verstoringen te voorkomen en hoogwaardige en doelmatige zorg te leveren. Zeker in tijden waarin de kosten onder druk staan en capaciteit schaars is, wordt effectief plannen en logistiek organiseren steeds belangrijker. Als leidinggevende draag je de verantwoordelijkheid voor een goede zorgverlening en een efficiënte bedrijfsvoering. Hoewel een deel van de zorg spoed is, is het overgrote deel geplande zorg. Daarnaast is de beschikbaarheid van artsen, personeel, ruimtes en middelen ook een resultante van de planning. Goede kennis van planning, capaciteits- en workforcemanagement behoort tot de ‘basic skills’ van de leidinggevende.
TRAININGEN, WORKSHOPS EN WEBINARS

voor de leidinggevende

Op maat op uw locatie

Voor teamleiders en leidinggevenden verzorgen wij regelmatig trainingen, opleidingen en workshops op locatie.

Het zorglandschap verandert in hoog tempo en stelt nieuwe eisen aan zowel de bedrijfsvoering als de rol van het management in zorgorganisaties. In het streven naar verantwoorde en veilige zorg en een betrouwbare dienstverlening aan cliënten en patiënten, komt er steeds meer nadruk te liggen op een gepast en doelmatig gebruik van capaciteit. De capaciteit in zorgorganisaties is gelimiteerd en het vereist kennis van planning, capaciteits- en workforcemanagement om met de beschikbare mensen- en middelencapaciteit tot het beste resultaat te komen en de kwaliteit van de zorg ook naar de toekomst toe voldoende te kunnen borgen.

De opleider op dit vakgebied in Nederland

Gevonden: 7 opleiding(en)

Wij denken graag met je mee! Ook voor praktische vragen kun je bij ons terecht via
Online afspraak maken

Specifiek voor de zorg

Wij zijn exclusief actief binnen de Nederlandse gezondheidszorg en hebben een marktaandeel van nagenoeg 100% binnen de Nederlandse ziekenhuizen.

Specialist met ervaring

Wij werken uitsluitend met een select aantal docenten met uitzonderlijke vakinhoudelijke expertise en diepgaande kennis van de Nederlandse gezondheidszorg.

Verschillende rollen en functies

Wij bieden opleidingen voor verschillende rollen en functies binnen de Nederlandse gezondheidszorg op het gebied van planning, capaciteits- en workforcemanagement.

Groot door klein te blijven

Wij zijn onderdeel van een krachtig ecosysteem van samenwerkende organisaties waarmee wij naast opleidingen tevens consultancy, planservices, data & software oplossingen, detachering, werving & selectie en assessments bieden.

Hello! Planner

Welke rol neem jij aan in de zorg van morgen?

Hello! Planner biedt jou de mogelijkheid om je persoonlijk en vakinhoudelijk verder te ontwikkelen op het gebied van planning, capaciteits- en workforcemanagement in de zorg. Eigentijdse opleidingen waarmee je impact hebt op de zorg van morgen en straks het verschil gaat maken. Wij kennen de zorg door en door, weten wat er speelt en spreken de taal. Dat maakt ons uniek.

Wat doen we nog meer?
rollen

Welke rol neem jij aan in de zorg van morgen?

Het zijn uitdagende tijden in de zorg waarbij het thema planning, capaciteits- en workforcemanagement een grote rol speelt; nu en de komende jaren. Tegelijkertijd is het een vakgebied dat nog volop in ontwikkeling is. Met deze ontwikkeling ontstaan er nieuwe rollen en functies. Of je nou een planner bent, een capaciteitscoördinator, een adviseur ICM of een leidinggevende; Hello! Planner biedt jou de mogelijkheid om je persoonlijk en vakinhoudelijk verder te ontwikkelen op het gebied van planning, capaciteits- en workforcemanagement in de zorg.

Wat doen we nog meer?