Waarom meedoen
- Leer in één dag alle belangrijke kaders bij het maken van het rooster
- Veel aandacht voor toepassing in en naar de praktijk
- Veel praktische kennis, handvaten en technieken
Programma
In deze Bootcamp staan de wet- en regelgeving, de principes van gezond roosteren en de wensen en voorkeuren van medewerkers centraal. En dan vooral de toepassing naar het rooster en met oog voor de huidige situatie in de zorg waarin veelal sprake is van een hoog ziekteverzuim, personeelstekorten en veel openstaande diensten.
Voor wie?
De Bootcamp Wet- en Regelgeving en Gezond Roosteren is geschikt voor roosteraars, personeelsplanners, teamleiders en HR-medewerkers.
Leerdoelen
Na de bootcamp:
- Ken je alle belangrijke kaders bij het maken van het rooster
- Ben je op de hoogte van de belangrijkste wet- en regelgeving
- Ken je de principes van gezond roosteren
- Ken je de principes van wensen en voorkeuren van medewerkers
- Heb je veel geoefend met het maken van roosters
Locatie
De opleiding vindt plaats op onze locatie in Maarssen, 5 minuten lopen vanaf NS station Maarssen en met ruim voldoende parkeergelegenheid.
Lestijd
De bootcamp is van 9.30 – 17.00 uur.
Lunch
Tijdens de Bootcamp zorgen wij voor koffie, thee, versnaperingen en de lunch.
Opleidingsmateriaal
Je krijgt tijdens de Bootcamp een cursusmap met de hand-outs van de Bootcamp en je krijgt toegang tot onze online leeromgeving. In de leeromgeving vind je al het opleidingsmateriaal.
Incompany of maatwerk?
Wij verzorgen deze opleiding regelmatig op locatie. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
Download de Flyer
De belangrijkste informatie in één document. Download de flyer Bootcamp Wet- en Regelgeving en Gezond Roosteren.