Nieuwsbericht
07-10-2022

Niet vergeten: besteed jouw opleidingsbudget!

Als zorgmedewerker heb je vaak een persoonlijk opleidingsbudget – dit is zo geregeld in de cao Ziekenhuizen. Bijna de helft (!) van het opleidingsbudget wordt niet gebruikt en aan het eind van het jaar dus zomaar weggegooid. Zonde! Onze tip: zoek voor eind december uit wat voor jou geldt en grijp de kans om je als planner, capaciteitsadviseur of -manager persoonlijk en vakinhoudelijk te ontwikkelen.

Door je te ontwikkelen verbeter je niet alleen je eigen prestaties en werkplezier maar kun je ook bijdragen aan de enorme uitdagingen waar de zorg voor staat: lange wachtlijsten, tekort aan personeel en stijgende kosten. Veel oplossingen liggen binnen planning, capaciteits- en workforcemanagement, een vakgebied dat zich steeds verder ontwikkelt en professioneler wordt. Dit wordt de komende tien jaar hét thema binnen de zorg. En Hello! Planner is dé opleider in dit vakgebied binnen de Nederlandse zorg.

Hoe pak je het aan?
Check bij je leidinggevende of HR-manager wat jouw opleidingsmogelijkheden zijn. Het teamoverleg is ook een goed moment om vorderingen te bespreken en jouw opleidingswensen aan te kaarten. Bepaal van tevoren goed wat je nodig hebt, stel heldere ontwikkeldoelen en zoek jouw ideale opleiding of training uit. Hello! Planner biedt eigentijdse opleidingen op zowel tactisch als operationeel gebied: https://www.helloplanner.nl/opleidingen Wij kennen de zorg door en door, weten wat er moet gebeuren en we spreken de taal.

Starten in 2023? Geen probleem!
Wil je volgend jaar starten met een opleiding of training? Geen probleem! Schrijf je dan voor 22 december in en vermeld bij je inschrijving in het opmerkingenveld dat je de factuur nog dit jaar wilt ontvangen.

Nieuws

Klaar voor morgen?