Professionele Vaardigheden voor Planners

DE TRAINING

Met de 4-daagse training Professionele Vaardigheden voor Planners ga je aan de slag met de vaardigheden die van jou gevraagd worden als professional. In deze training ga je aan de slag met persoonlijke leiderschap, assertiviteit, communicatief sturen & beïnvloeden, overtuigend overkomen, onderzoekend vragen stellen, grenzen stellen, communicatiestijlen, professionele houding en je persoonlijke kwaliteiten en valkuilen.
 

Voor wie?

Deze training is interessant voor operationele en tactische planners die zich niet alleen op de vakinhoud maar ook op het gebied van soft skills willen ontwikkelen tot een echte vakprofessional.

Niveau

De training wordt verzorgd op MBO+ / HBO-niveau. Er wordt van je verwacht dat je een HAVO- of MBO-diploma hebt of door werkervaring op dit niveau functioneert. Inzet en motivatie zijn de belangrijkste voorwaarden. Ook moet je gemotiveerd zijn om op jezelf te reflecteren en te willen leren.

Programma onderdelen

Dag 1 - Zelfkennis en persoonlijk leiderschap
Dag 2 - Effectieve communicatie en je doel bereiken mét anderen
Dag 3 - Conflicthantering
Dag 4 - Teamvorming en samenwerken

Docent

De training wordt gegeven door Martijn Schouten. Martijn heeft meer dan 20 jaar ervaring met trainen, coachen, adviseren, begeleiden van teams en professionals. De afgelopen 3 jaar heeft Martijn zich bij Hello! Planner specifiek toegespitst op het trainen van planners in de zorg.

Locatie

Deze training vindt plaats op onze locatie in Maarssen, 5 minuten lopen vanaf NS station Maarssen en met ruim voldoende parkeergelegenheid.

Investering

€ 2.495,- excl. BTW. Deze investering is inclusief trainingsmateriaal en toegang tot de online leeromgeving. Tijdens de trainingsdagen zorgen wij voor koffie, thee, versnaperingen en de lunch.

Studiebelasting

40 uur (incl. voorbereiding en huiswerk)

Data & inschrijven

Ga naar de opleidingskalender voor een overzicht van de leergangen. Je kunt hier ook direct online inschrijven. Na inschrijving ontvang je per e-mail direct een bevestiging.

Data & Inschrijven

Incompany

Deze training bieden wij ook op maat aan en indien gewenst op locatie.

Meer informatie

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op via opleiding@helloplanner.nl of +31 (0) 85 0 212 900.
Data & inschrijven

Voor meer informatie en direct inschrijven klik je op onderstaande button.

DATA & INSCHRIJVEN

Brochure

Vraag hier de digitale brochure van het Hello! Planner Vakcollege aan.

Brochure aanvragen