Leiderschapsprogramma Planning en Logistiek

Categorie

Training

Locatie

Maarssen

Datum

wo 25 nov 2020 | 17.00 - 21.00 | Maarssen

Uiterste inschrijfdatum

22-11-2020

Contactpersoon

Bas Bos

Het programma

Als leidinggevende draag je de verantwoordelijkheid voor een goede zorgverlening en een efficiënte bedrijfsvoering. Hoewel een deel van de zorg spoed is, is het overgrote deel geplande zorg. Daarnaast is de beschikbaarheid van artsen, personeel, ruimtes en middelen ook een resultante van planning. Goede kennis van plannen en logistiek behoort tot de basic skills van een leidinggevende.

In het leiderschapsprogramma nemen we je mee in de veranderende wereld van de planning en logistiek. Want op dit vlak gebeurt veel. We staan aan de vooravond van een digitale revolutie op het gebied van planning en logistiek in ziekenhuizen. Waar staan we en waar ontwikkelt het vakgebied zich naartoe? Wat gaat dit betekenen voor ziekenhuizen en jouw rol als leidinggevende? Welke kansen liggen er om zorg en bedrijfsvoering nu en in de toekomst naar een hoger niveau te tillen? Tijdens een inspirerend programma geven we antwoord op deze vragen en ontwikkel je jouw leiderschapsvaardigheden op het gebied van planning en logistiek.

Voor wie?

Het Leiderschapsprogramma Planning en Logistiek is interessant voor leidinggevenden, HR managers en artsen.

Programma

Avondprogramma van 17.00 tot 21.00 uur, inclusief diner.

  • Waar staan we?
  • Waar gaan we naartoe?
  • Wat gaat dit betekenen voor ziekenhuizen?
  • Wat gaat dit betekenen voor jouw rol als leidinggevende?
  • Welke kansen liggen er om zorg en bedrijfsvoering nu en in de toekomst naar een hoger niveau te tillen?

Wanneer?

Nog in te plannen

Docent

De opleiding wordt gegeven door Bas Bos. Bas heeft ruim 15 jaar ervaring in planning, capaciteitsmanagement en zorglogistiek. Bas is tevens oprichter van Hello! Planner.

Investering

€ 295,- excl. BTW, inclusief hand-outs en diner.

Locatie

Dit programma vindt plaats op onze locatie in Maarssen, 5 minuten lopen vanaf NS station Maarssen en met ruim voldoende parkeergelegenheid.

Incompany

Het Leiderschapsprogramma Planning en Logistiek bieden wij ook op maat aan en indien gewenst op uw locatie. Neem gerust contact op voor informatie en advies.
Leiderschapsprogramma Planning en Logistiek
Vacature delen:
Brochure

Vraag hier de digitale brochure van het Hello! Planner Vakcollege aan.

Brochure aanvragen