Opleidingen

HELLO! PLANNER VAKCOLLEGE

Planning en logistiek zijn vakgebieden die volop in ontwikkeling zijn. Er ontstaan nieuwe rollen en functies en er liggen volop uitdagingen. Vanuit het Hello! Planner Vakcollege bieden wij eigentijdse opleidingen voor verschillende rollen en functies.

Wij kennen de zorg door en door, weten wat er speelt en spreken de taal. Dat maakt ons uniek.

ERVARINGEN

Per jaar hebben wij circa 400 deelnemers 'in de klas'. Best veel dus. Deelnemers waarderen onze opleidingen met gemiddeld een 8,2.

Daar zijn we tevreden over, tegelijk streven we altijd naar beter!

OPLEIDINGSKALENDER

DOCENTEN

Wij werken met een select aantal docenten. Niet zomaar docenten maar de beste in het vakgebied. Die bovendien midden in de zorgpraktijk staan.

Hiermee waarborgen we de kwaliteit en lopen we voorop met de nieuwste ontwikkelingen in de zorg en het vakgebied.

TRAININGSLOCATIE

Wij zien jou graag op onze mooie trainingslocatie in Maarssen! Vlakbij het NS station Maarssen en met gratis parkeergelegenheid.

Tijdens de trainingen en opleidingen bij ons op locatie zorgen we natuurlijk ook goed voor de inwendige mens! Heb je dieetwensen? Dan houden we hier uiteraard ook rekening mee.

MAATWERK EN IN COMPANY

Wil je een opleiding op maat? Op je eigen locatie? Dat kan! Circa de helft van onze opleidingen vinden ‘buiten de deur' plaats. Hier zijn we op ingericht. Zo nemen we ook bij opleidingen op jouw locatie voor alle deelnemers een laptop mee, want planning en logistiek is vooral ook zelf doen.

Contact opnemen