Nieuwsbericht
01-04-2022

De zorg staat voor enorme uitdagingen

Een toenemende zorgvraag, stijgende kosten en schaarste in personeel. Wat betekent dit voor de toekomst van de Nederlandse zorg?

Marcel De Jong ging tijdens het nationale zorgdebat van de Health Business Week in gesprek met studenten. Hoe zij tegen de ontwikkelingen aankijken in de zorg en welke kansen de zorg biedt voor jong talent.

Eén ding is volstrekt duidelijk. De zorg heeft jong talent nodig. Vernieuwende denkers met state-of-the-art kennis die impact gaan hebben. Toch heeft tijdens het debat meer dan 70% aangegeven de zorg niet aantrekkelijk te vinden als sector om in te werken. Dit is een enorme pijnlijke constatering.

Vanuit Hello! Planner bieden we al jaren een traineeshipprogramma voor Young Professionals (YP’s). Een uniek programma waarin we jonge talentvolle mensen een boost geven aan hun carrière. Gedurende een periode van anderhalf jaar zijn de YP’s werkzaam in een uitdagende en betaalde functie in de zorg. Ze worden opgeleid tot ‘master of excellence’ op het gebied van health capacity & resource management, werken aan hun soft skills (o.a. persoonlijk leiderschap, adviesvaardigheden, communicatie- & presentatievaardigheden) en ze effenen het pad naar een glansrijke carrière waarin ze het verschil maken en bouwen aan de toekomst van de Nederlandse gezondheidszorg.

Het is 𝗼𝗻𝘇𝗲 𝗺𝗶𝘀𝘀𝗶𝗲 om talentvolle mensen naar de zorg te brengen en op het gebied van capaciteits- en resource management betekenisvol te zijn. 𝗗𝗲 𝘇𝗼𝗿𝗴 𝗵𝗲𝗲𝗳𝘁 𝗷𝗼𝗻𝗴𝗲 𝘁𝗮𝗹𝗲𝗻𝘁𝗲𝗻 𝗻𝗼𝗱𝗶𝗴!

Ben je hbo/wo afgestudeerd? En heb je maximaal 5 jaar werkervaring? Meld je dan aan voor het Traineeship Planning en Logistiek in de Zorg. We gaan graag met je in gesprek! Klik hier voor meer informatie.

Nieuws

Klaar voor morgen?