Meer over ons

Organisatie met een missie

Onze missie is om het vakgebied van planning en logistiek in de zorg naar een hoger niveau te tillen. Zo dragen we ons steentje bij aan de toekomstbestendigheid van de zorg.

Marktleider

Met onze opleidingen zijn wij de enige volwaardige aanbieder in de zorg in Nederland op het gebied van planning en logistiek. En daar zijn we best een beetje trots op. In de (bijna) 5 jaar van ons bestaan heeft Hello! Planner bewezen succesvol te zijn en hebben we een leidende en toonaangevende positie verworven in de markt. Dit alles gedreven door een passie voor de zorg en de uitdagingen en kansen die er liggen voor professionalisering van de planning en logistiek in de zorg.

Samen staan we sterk

Hello! Planner werkt nauw samen met HBO instellingen, universiteiten, kennisnetwerken en intermediairs. Daarnaast is op de locatie van Hello! Planner in Maarssen (onder de rook van Utrecht) een uniek ecosysteem in ontwikkeling van samenwerkende organisaties en investeerders op het gebied van planning en logistiek, met support vanuit de Economic Board van de Gemeente Utrecht.

Klaar voor de toekomst

Hello! Planner onderdeel is van een breder ecosysteem. Op die manier zijn we in staat continu te innoveren en in te spelen op actuele ontwikkelingen en innovaties binnen de zorg.

We doen nog meer...

Met ons label Planners voor de Zorg (www.plannersvoordezorg.nl) brengen wij met uitzenden & detacheren goede planners naar de zorg. En we bieden deze planners de mogelijkheid zich verder te ontwikkelen met onze opleidingen.

Ook doen wij selectie- en ontwikkelassessments en ondersteunen zorgorganisaties bij werving & selectie.

Specialist binnen de zorg

Hello! Planner is specialist binnen de zorg. Ziekenhuizen, GGZ, revalidatie, thuiszorg, jeugdzorg en gehandicaptenzorg vormen onze markt. Hello! Planner kent de zorg en spreekt de taal.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier of bel ons op +31 (0)85 0 212 900.