Meer over ons

DE OPRICHTING

Hello! Planner is een jonge organisatie met een sterke drive en overtuiging om de planning in de zorg te verbeteren. Vanaf de oprichting in 2015 maakt Hello! Planner snel een sterke groei door. Wij werken inmiddels met meer dan 75 zorgorganisaties samen aan betere resultaten door een betere planning. Hello! Planner werkt nauw samen met HOTflo, een gespecialiseerde dienstverlener op het gebied van integrale capaciteitsmanagement in de zorg.

ACHTER DE SCHERMEN

Oprichter en directeur van Hello! Planner is Bas Bos. Bas heeft 20 jaar (internationale) ervaring met planning & scheduling binnen de zorg en daarbuiten (o.a. luchtvaart, openbaar vervoer, logistiek, transport en overheid).

"Ik zie het als een grote uitdaging om bewezen planningsmethoden toe te passen binnen de zorg. Want als een goede planning ergens van belang is dan is het wel in de gezondheidszorg!"

SPECIALIST BINNEN DE ZORG

Hello! Planner is specialist binnen de zorg. Ziekenhuizen, GGZ, revalidatie, thuiszorg, jeugdzorg en gehandicaptenzorg vormen onze markt. Hello! Planner kent de zorg en spreekt de taal.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier of bel ons op +31 (0)85 0 212 900.


Contactformulier