Leiderschapsprogramma Planning en Logistiek

De opleiding

Als leidinggevende draag je de verantwoordelijkheid voor een goede zorgverlening en een efficiënte bedrijfsvoering. Welke kansen liggen er om zorg en bedrijfsvoering nu en in de toekomst naar een hoger niveau te tillen? Tijdens een inspirerend programma geven we antwoord op deze vragen en ontwikkel je jouw leiderschapsvaardigheden op het gebied van planning en logistiek.

Achtergrond

Hoewel een deel van de zorg spoed is, is het overgrote deel geplande zorg. Daarnaast is de beschikbaarheid van artsen, personeel, ruimtes en middelen ook een resultante van planning. Goede kennis van plannen en logistiek behoort tot de basic skills van een leidinggevende. In het leiderschapsprogramma nemen we je mee in de veranderende wereld van de planning en logistiek. Want op dit vlak gebeurt veel. We staan aan de vooravond van een digitale revolutie op het gebied van planning en logistiek in ziekenhuizen. Waar staan we en waar ontwikkelt het vakgebied zich naartoe? Wat gaat dit betekenen voor ziekenhuizen en jouw rol als leidinggevende?

Voor wie?

Het Leiderschapsprogramma Planning en Logistiek is interessant voor leidinggevenden, HR managers en artsen.

Programma onderdelen

  • Waar staan we?
  • Waar gaan we naartoe?
  • Wat gaat dit betekenen voor ziekenhuizen?
  • Wat gaat dit betekenen voor jouw rol als leidinggevende?
  • Welke kansen liggen er om zorg en bedrijfsvoering nu en in de toekomst naar een hoger niveau te tillen?

Docent

De opleiding wordt gegeven door Bas Bos. Bas heeft ruim 15 jaar ervaring in planning, capaciteitsmanagement en zorglogistiek. Bas is tevens oprichter van Hello! Planner.

Locatie

Deze training vindt plaats op onze locatie in Maarssen, 5 minuten lopen vanaf NS station Maarssen en met ruim voldoende parkeergelegenheid.

Investering

€ 295,- excl. BTW, inclusief hand-outs en diner.

Studiebelasting

5 uur

Data & inschrijven

Ga naar de opleidingskalender voor een overzicht van de leergangen. Je kunt hier ook direct online inschrijven. Na inschrijving ontvang je per e-mail direct een bevestiging.

Data & Inschrijven

Incompany

Deze training bieden wij ook op maat aan en indien gewenst op locatie.

Meer informatie

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op via opleiding@helloplanner.nl of +31 (0) 85 0 212 900.
Data & inschrijven

Voor meer informatie en direct inschrijven klik je op onderstaande button.

DATA & INSCHRIJVEN

Brochure

Vraag hier de digitale brochure van het Hello! Planner Vakcollege aan.

Brochure aanvragen