Talentprogramma

NIEUWE GENERATIE PLANNERS

De eisen die tegenwoordig aan de planning en de planner worden gesteld in combinatie met de ontwikkelingen binnen de zorg vereisen een nieuwe generatie planners. 

Goed opgeleide professionals die het plannersvak verstaan en analytisch en communicatief sterk zijn, Excel beheersen en in staat zijn de condities te creëren om tot de meest optimale planning te komen. Resultaatgericht en met een focus op continue verbeteren!

PROFESSIONALS IN PLANNING

Het Young Professional Programma van Hello! Planner biedt zorgorganisaties een uniek opleidingsprogramma voor jonge ambitieuze HBO/WO’ers die een carrière ambiëren als de planner van de toekomst.

MEER WETEN

YOUNG PROFESSIONAL PROGRAMMA

Het traineeship Planning in de Zorg leidt jonge ambitieuze HBO/WO'ers in 16 maanden op tot de planners van de toekomst.

De Young Professionals werken concreet als planner in een zorgorganisatie. Ze volgen daarnaast een uitgebreid opleidingsprogramma en worden actief begeleid door Hello! Planner.

OP ZOEK NAAR EEN JONG TALENT?

Hello! Planner scout actief jonge HBO/WO’ers die een loopbaan in de zorg ambiëren als expert in planning en logistiek. 

Gedurende het traineeship werken deze talenten op detacheringsbasis in een zorgorganisatie, met de intentie om na afloop van het programma in vaste dienst te treden en hun carrière te vervolgen.

IN COMPANY

Wij bieden u ook de mogelijkheid om eigen medewerkers deel te laten nemen aan het Young Professional Programma. U koopt dan het opleidingsprogramma in bij Hello! Planner.


CONTACT OPNEMEN

VOORDELEN

  • Jonge talentvolle HBO/WO’ers die worden opgeleid tot expert in planning en logistiek in de zorg.
  • Financieel aantrekkelijke condities
  • Lage risico’s
  • Ook mogelijk voor eigen talentvolle medewerkers!