Ben jij er klaar voor?

Wij hebben een missie!

Wij geloven in jou en zijn ervan overtuigd dat jij in staat bent de zorg voor morgen beter te plannen en te organiseren. Want planning en logistiek zijn de thema’s van de toekomst en bieden antwoorden op de uitdagingen waar de toekomst voor staat. Ga jij het verschil maken in één van de meest dynamische sectoren van de Nederlandse economie?

De zorg van morgen begint bij jou

Het zijn uitdagende tijden in de zorg. De vraag naar zorg zal de komende jaren sterk toenemen, de arbeidsmarkt is krap, de werkdruk hoog en de zorg dreigt onbetaalbaar te worden. Hoe gaan we de zorg voor morgen organiseren? Planning en logistiek zijn vakgebieden die volop in ontwikkeling zijn binnen één van de meest dynamische sectoren van dit moment. Er ontstaan nieuwe rollen en functies en er liggen volop uitdagingen.

Over ons

Wij bieden eigentijdse opleidingen en een traineeshipprogramma waarmee je straks het verschil gaat maken op gebied op het gebied van planning en logistiek in de zorg.

Wij kennen de zorg door en door, weten wat er speelt en spreken de taal. Dat maakt ons uniek.

Achter de schermen

Oprichter van Hello! Planner is Bas Bos. Bas is een expert, ondernemer, docent en adviseur op het gebied van planning en logistiek in de zorg. Bas heeft ruim 15 jaar ervaring binnen en buiten de zorg, onder andere in de luchtvaar, het openbaar vervoer en de industrie.

Meer over ons

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier of bel ons op +31 (0)085 212 900.

CONTACT