Onze aanpak

WAAROM

Binnen de zorg zijn grote veranderingen aan de gang waardoor de logistieke bedrijfsvoering steeds meer in de belangstelling komt te staan.

Deze veranderingen stellen nieuwe en hogere eisen aan de planning en logistiek binnen het zorgbedrijf. En daarmee ook aan de planners.

WAT

De veranderingen in de zorg vragen om goed opgeleide professionals. Experts die het vakgebied van planning en logistiek verstaan.

De nieuwe generatie planner is in staat om te sturen op resultaten, kan goed met data overweg, snel werkwijzen bijstellen en multidisciplinair denken.

HOE

Hello! Planner biedt een uniek opleidingsprogramma voor zowel bestaande planners in de zorg als jonge talenten. Ook scouten wij jonge HBO/WO talenten die een loopbaan in de zorg ambiëren als expert in planning,capaciteitsmanagement en zorglogistiek. Deze talenten doorlopen een intensief traineeship van 16 maanden en gaan daarnaast concreet aan de slag als planner in een zorgorganisatie. Zo leveren zij een belangrijke bijdrage aan een doelmatige zorg, zowel nu als in de toekomst.

WIE

Hello! Planner is een jonge organisatie met de ambitie om de planning in de zorg te verbeteren. Oprichter van Hello! Planner is Bas Bos. Bas is een expert en ondernemer op het gebied van planning, capaciteitsmanagement en zorglogistiek met ruim 15 jaar ervaring binnen en buiten de zorg.

Achter de schermen

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt umeer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier of bel ons op +31 (0)085 212 900.

CONTACT