Wat anderen zeggen

Suzanne van der Kraan - Teamleider polikliniek Heelkunde bij LUMC

"Bij het vertrek van een van de planners van het planbureau stonden we voor de keuze: of doorgaan op de huidige voet of een nieuwe weg inslaan. Met de keuze voor een Young Professional van Hello! Planner hebben we gekozen voor de toekomst en de noodzakelijke verandering van binnenuit. En we zijn heel enthousiast!"

Manon Welsink - Coördinator Planbureau bij Alrijne Ziekenhuis

“Eindelijk een opleiding die echt bruikbaar is en zo goed aansluit op de praktijk”

Marga Mintzis - Planner bij Flevoziekenhuis Almere

"Samenvattend zou ik willen zeggen dat ik het een zeer boeiende en interessante opleiding vond. Vele nieuwe inzichten gekregen die bepalend zijn voor de toekomst. Zie mogelijkheden de geleerde zaken in de praktijk te brengen en verheug me hier zelfs op. Kan ook de gesprekken met de poli beter onderbouwen. Spreek de grootste waardering uit voor de docent, maar ook de goede verzorging tijdens de lessen laat ik niet ongenoemd. Fijn dat de docent iedere keer een link legde naar de actualiteit ..... dit gaf stof tot nadenken en verdieping. Chapeau!"

Ilse Prins - Young professional Hello! Planner bij het LUMC

“In 2016 heb ik de master Health Care Management aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam afgerond. Ik vind het erg interessant om processen efficiënter in te richten zodat er geen verspilling is en dat tegelijkertijd alle patiënten geholpen kunnen worden. Daarom spreekt een baan als planner mij aan. Ik ben nog niet uitgeleerd en als Young Professional van Hello! Planner kan ik concreet aan de slag op de werkvloer en tegelijkertijd mezelf verder blijven ontwikkelen door de opleiding, coaching en begeleiding.”