Business Analytics voor Capaciteitsadviseurs

De opleiding

Tijdens de 4-daagse opleiding Business Analytics voor Capaciteitsadviseurs leer je specifieke vaardigheden om op basis van data de operationele en tactische planning doelmatig vorm te geven.

Inschatten hoe de toekomst eruit gaat zien op basis van data. Dat is waar het in deze 4-daagse opleiding om draait. Zodat jij als capaciteitsadviseur afgewogen keuzes kan maken voor het zorgaanbod. Hiermee creëer jij de randvoorwaarden om de planning van patiënten op de poli, de OK en in de kliniek optimaal op elkaar af te stemmen. Wil jij je ontwikkelen tot een professionele capaciteitsadviseur? En een belangrijke rol spelen in een goede benutting van de schaarse zorgcapaciteit? Dan is deze opleiding iets voor jou!

Voor wie?

Deze opleiding is interessant voor capaciteitsadviseurs die zich in deze rol willen ontwikkelen tot een echte expert en graag werken met data.

Niveau

De opleiding wordt verzorgd op HBO-niveau. Er wordt van je verwacht dat je een afgeronde HBO/WO-opleiding hebt of door werkervaring op dit niveau functioneert. Een analytisch denkvermogen, ervaring met Excel en affiniteit met het analyseren van data is een vereiste.

Programma onderdelen

Dag 1: Zorgvraag en variabiliteit
Dag 2: Berekenen van de capaciteit
Dag 3: Stabiliseren van de planning
Dag 4: Flexibiliseren van de planning, eindopdracht en afsluiting

Docent

De opleiding wordt gegeven door Bas Bos. Bas heeft ruim 15 jaar ervaring in planning, capaciteitsmanagement en zorglogistiek. Bas is tevens oprichter van Hello! Planner.

Locatie

Deze training vindt plaats op onze locatie in Maarssen, 5 minuten lopen vanaf NS station Maarssen en met ruim voldoende parkeergelegenheid.

Investering

€ 2.495,- excl. BTW. Deze investering is inclusief trainingsmateriaal en toegang tot de online leeromgeving. Tijdens de trainingsdagen zorgen wij voor koffie, thee, versnaperingen en de lunch.

Studiebelasting

40 uur (incl. voorbereiden voor de eindtoets)

Data & inschrijven

Ga naar de opleidingskalender voor een overzicht van de leergangen. Je kunt hier ook direct online inschrijven. Na inschrijving ontvang je per e-mail direct een bevestiging.

Data & Inschrijven

Incompany

Deze training bieden wij ook op maat aan en indien gewenst op locatie.

Meer informatie

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op via opleiding@helloplanner.nl of +31 (0) 85 0 212 900.
Data & inschrijven

Voor meer informatie en direct inschrijven klik je op onderstaande button.

DATA & INSCHRIJVEN

Brochure

Vraag hier de digitale brochure van het Hello! Planner Vakcollege aan.

Brochure aanvragen