Bootcamp Roosteren voor Thuiszorgplanners

LEER IN 1 DAGDEEL ALLES OVER ROOSTEREN BINNEN DE THUISZORG!

De personele inzet en het roosteren binnen de thuiszorg beleeft spannende tijden! Per 1 januari 2017 is de “Kanteling Werktijden” van kracht voor alle zorginstellingen die vallen onder de CAO-VVT. Hierdoor ligt de nadruk steeds meer op gezond roosteren en hebben medewerkers invloed op hun werktijden.

Dit is onderdeel van de grote veranderingen binnen de langdurige zorg waarin we meer moeten doen met minder mensen en minder geld. Maar ook professionals die hun vak weer terug willen. En cliënten die vragen om zorg op maat. En de noodzaak om gezien de te verwachten krapte op de arbeidsmarkt en de vergrijzing de zorg aantrekkelijker te maken voor jonge mensen.

De bootcamp

Met de Bootcamp Roosteren voor Thuiszorgplanners leer je in 1 dagdeel (4 uur) alles wat je moet weten om binnen deze veranderingen te komen tot een duurzame personele inzet en een goed rooster voor de medewerkers binnen het (wijk)team. Aan bod komen de stappen om te komen tot een goed rooster, wet- en regelgeving, gezond roosteren en (het omgaan met) de wensen van medewerkers. Een interactief en toegepast programma met veel praktijkvoorbeelden.

Voor wie?

De Bootcamp Roosteren voor Thuiszorgplanners is interessant voor iedereen in de thuiszorg die plannen en roosteren als (deel) taak heeft. De training is een goede basis voor planners, roosteraars, teamrolhouders, teamleiders en (regio)coördinatoren.

Niveau

Beschik je over een HAVO- of MBO-diploma of functioneer je door werkervaring op dit niveau en ben je gemotiveerd dan is deze bootcamp geknipt voor jou!

Programma

  • De stappen om te komen tot een goed rooster
  • Wet- en regelgeving
  • Gezond roosteren
  • Wensen en voorkeuren van medewerkers
  • Vuistregels bij het maken van het rooster
  • Roosteren door het team: “Wie is waarvan?”
  • Ontwikkelingen binnen de zorg op het gebied van roosteren

Studiebelasting

4 uur

Bewijs van deelname

Na het volgen van de bootcamp ontvang je een bewijs van deelname.

Data, tijden en locatie

De bootcamp bestaat uit 1 dagdeel van 4 uur. De bootcamp vindt plaats in Maarssen of Eindhoven, afhankelijk van de gekozen datum.

1. Maandag 7 oktober 2019 van 09.30 – 13.00 uur in Eindhoven
2. Maandag 7 oktober 2019 van 13.30 – 17.00 uur in Eindhoven
3. Dinsdag 4 november 2019 van 09.30 – 13.00 uur in Maarssen
4. Dinsdag 4 november 2019 van 13.30 – 17.00 uur in Maarssen

Direct inschrijven

Docent

De bootcamp wordt gegeven door Bas Bos. Bas is oprichter van Hello! Planner en hoofddocent van het Hello! Planner Vakcollege. Bas verzorgt opleidingen op het gebied van personeelsplanning, opname- en OK-planning en revalidatieplanning. Bas heeft ruim 15 jaar ervaring met planning in de zorg.

Investering

De kosten van deze bootcamp bedragen € 295,- excl. BTW. Dit is inclusief het lesmateriaal, koffie, thee en versnaperingen.

In company

Deze opleiding bieden wij ook op maat aan en indien gewenst op uw locatie.

Meer informatie

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op via opleiding@helloplanner.nl of +31 (0)85 0 212 900.
Data & inschrijven
Voor meer informatie en direct inschrijven klik je op onderstaande button.

DATA & INSCHRIJVEN
Brochure

Vraag hier de digitale brochure van het Hello! Planner Vakcollege aan.

Brochure aanvragen