Nieuwe vacature traineeship Rotterdam

Bas Bos 23-4-2021 9:40
Categorieën: Nieuwsbrief

De zorg heeft jou nodig! We hebben een mooie nieuwe plek voor een young professional, bij een ziekenhuis in de regio Rotterdam.

Ben jij een Young Professional die impact wil maken in de zorg? Met ons Traineeship Planning en Logistiek in de Zorg kan dit. We hebben nu een mooie vacature voor een trainee in een ziekenhuis in de regio Rotterdam.

Tijdens het traineeship ga je aan het werk als Klinisch Planner in een toonaangevend ziekenhuis in de regio Rotterdam. Hier wordt hard gewerkt aan het verbeteren van de zorg van vandaag en de gezondheid van morgen. Jij zorgt er voor dat patiënten zo snel en makkelijk hun zorgproces doorlopen passend bij de persoonlijke omstandigheden. Daarvoor moet je een kei zijn in het puzzelen met de beschikbaarheid van de ziekenhuiscapaciteit. En zo zorg je ervoor dat de beschikbare operatiekamers en bedden zo efficiënt mogelijk gebruikt worden. Kortom, dat patiënten allemaal zo snel mogelijk geopereerd en geholpen worden en van de juiste zorg worden voorzien.

Het traineeship duurt 16 maanden en bestaat uit de volgende onderdelen: 

  • Werkervaring opdoen als planner in een ziekenhuis, met de intentie om na afloop van het traineeship in vaste dienst te treden. Duur 16 maanden. 
  • Terug het klaslokaal in waar jij door de beste docenten op dit vakgebied in Nederland het vakgebied van planning en logistiek gaat leren. Duur 12 maanden. 
  • Samen met andere Young professionals aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling in ons uitdagende soft skills programma. Duur 16 maanden. 
  • Een keuzeprogramma met de mogelijkheid om aanvullende opleidingen & trainingen te volgen. 
  • Begeleiding & coaching door Hello! Planner en een begeleider in het ziekenhuis. Duur 16 maanden.

Wil je de volledige vacature zien, klik dan op onderstaande button!

Vacature

 

Reageer